Cakesmash voorbeelden

 Op zoek naar leuke cakesmash voorbeelden? En zocht je misschien nog een cakesmash fotograaf voor jou kleintje die dit speciale moment voor jou kan vast leggen? Lees dan snel verder want ik zou wel wat voor jullie kunnen betekenen.

Hier op de site vind je enkele voorbeelden van een cakesmash fotoshoot die tijdens de  cakesmash sessie zijn gemaakt. 

Hoera 1 jaar

Wordt jou baby  bijna 1 jaar? Hoe leuk is dit nou niet om dit door middel van een cakesmash fotoshoot vast te laten leggen. Een super leuke ervaring!

De bedoeling van deze fotoshoot is dat jou baby helemaal ‘los’ mag gaan en lekker mag kliederen in de taart. En natuurlijk is dit nog niet alles!! Standaard is het teilbadje na de cakesmah ook bij inbegrepen. Ook hier worden leuke foto’s van gemaakt. Het mooie hier aan is dat je super leuke foto’s krijgt want ieder kindje houdt hier wel van  en de kleine gaat weer lekker schoon mee naar huis.

Overige info cakesmash voorbeelden

De fotoshoot kun je het beste reserveren een maand voor dat hij/zij jarig is.

In overleg kun je de kleur doorgeven welke je graag als achtergrond wilt hebben. Voor meisjes heb ik eventueel rokjes/jurkjes maar ik heb hier niet al teveel keus in.

De taart zal men zelf moeten regelen, wel weet ik een paar goede bakkers waar de taart goed smasht en niet met roomboter is gemaakt. Roomboter is niet handig met smashen omdat dit kleeft en uit ervaring maak ik mee dat ze dit niets vinden. Let  hier goed op of vraag ernaar waar je de taart laat maken.

versiering regelt men ook zelf. Als je kiest voor versiering bij de setting  maak het niet al te druk. een slinger is al genoeg en zo ligt de focus op de kleine en niet op de versiering.

Mocht je eventueel schuim in het badje willen vergeet dit dan ook niet mee te nemen.

Prijzen cakesmash voorbeelden

De shoot bestaat uit 2 duidelijke pakketten. Voor de tijd geef je het gewenste pakket door. Hier kun je het  overzicht prijzen vinden.

Ook op mijn blog ben ik ook actief. Verschillende takken van fotografie kun je vinden op mijn blog met recente foto’s.Neem hier gerust eens een kijkje want hier vind je ook vele mooie foto’s. Niet alleen van de cakesmash  maar van de verschillende takken van fotografie die er worden aangeboden