Cursus zwanger baby en newbornfotografie

cursus zwanger baby en newbornfotografie gezocht?

Wil jij je graag verdiepen  in het fotograferen van zwangerschappen baby en newborns? Lijkt dit jou wel wat om hiermee aan de slag te gaan? Dan is deze cursus wel wat voor jou zijn!

Deze cursus zwanger baby en newbornfotografie duurt ongeveer 5 maanden  waar je ongeveer om de 3 a 4 weken iedere keer les hebt. Elke les word er een specifiek doel behandeld zodra je daarna  dit zelf ook thuis gaat oefenen met portfolio shoots.Je leert hier ontzettend veel van omdat je hiermee je kennis flink uitbreid

Ook worden de  gemaakte foto’s wat je thuis hebt gedaan besproken bij de volgende les! Feedback op de foto’s leer je alleen maar van.

Babyfotografie en zwangerschapsfotografie word de eerste en tweede les  behandeld. De zwangerschapshoots zullen plaatsvinden zowel op locatie als in de studio. 

De overige 3 lesdagen word er diep op newbornfotografie ingegaan.Ook het bewerken van foto’s word stap voor stap uitgelegd zowel in de studio als met instructiefilms waar je het thuis op alle gemak na kan doen.

newborn shoot aalsmeer

Je krijgt les in een klein groepje maximaal 3 personen zodat ik jullie alle aandacht kan geven.Ook na het afronden van de cursus kunnen jullie op mij vertrouwen dat ik je blijf helpen. Je mag altijd bellen met vragen of knelpunten.

Lijkt deze cursus jou wat? Alle overige info over deze cursus  kun je hier vinden

Leave a Reply