Newborn

Een prachtig klein prinsesje

By 18 augustus, 2017 No Comments

Voor de vakantie had ik een newbornshoot van deze prachtige dame,en wat is er nou mooier dan pasgeboren leven vast te mogen leggen iedereen maakt mijn hart weer een sprongetje als ik een newbornshoot heb. we hebben een gezellige middag gehad en de kleine deed het zo   goed dat we veel leuke settings hebben kunnen doen.Deze keer wilde ik een keer in lila tinten proberen hoewel ik deze tinten erg mooi vind heb ik het nog nooit zo gedaan en gelukkig vond de moeder van dit kleine prinsesje dit ook een mooie kleur en hebben we ook mooi met bloemen kunnen werken.Wil je ook graag een newbornshoot wacht dan niet te lang want deze week heb ik ook al 2 mensen moeten teleurstelen omdat hun baby te oud was deze shoots worden binnen de 16 dagen gedaan…Fijn weekend

Leave a Reply