Uncategorized

Familieshoot in box

Tja foto in box wat is dat nou weer zou je denken….dat zal ik jullie even gaan uitleggen maar eerst even een verhaaltje vooraf…

Laatst stond er op Facebook broers en zussen dag heel leuk natuurlijk ik kwam zulke leuke foto’s ALLEEN…had ik helemaal geen foto’s van mijn broers en zussen(dat is toch om te schamen) en daardoor heb ik  eerst eens de familie bij elkaar getrommeld om dit maar eens te doen..

Na een week was het dan eindelijk zover het gezin kwam in de studio en na wat foto’s te hebben gemaakt zei ik tegen ze we gaan verder op de creatieve manier jullie mogen in de box en leef je maar uit.Er werd met grote ogen gekeken van ”waar heeft ze het nou weer over? en wat gaan we doen?” maar ze deden het! Al begrepen ze niet wat nou zou worden.

En wat een lol was  dit ja de groten vonden t helemaal geweldig! Wij zijn inmiddels een super gave familie foto rijker!!

Wil je eens wat anders als een normale familie fotoshoot dan is dit een hele leuke oplossing!!

 

One Comment

Leave a Reply