Uncategorized

Geklieder in de studio

By 6 september, 2017 No Comments

Vorige week had ik een oproep gedaan voor een paintsmash of te wel kliederen ┬ámet verf.Ontzettend veel reacties en ik had de kinderen van Jacob en Jacolien uitgenodigd bij mij in de studio.Het was voor mij ook helemaal nieuw hoe dit zou zijn ik kan je vertellen het was echt super leuk.Ze begonnen eigenlijk heel netjes en ze wilden een leuke canvas maken maar al gauw kregen ze de smaak te pakken en werd het echt een mooi geverfde doek,2 prachtige kids geverfd en niet te vergeten de canvas!!En de klapper je krijgt er ook nog eens super spontane foto’s van wat wil je als ouders nog meer…wij hebben genoten…Deze shoots kun je eigenlijk al doen zo rond de 2 jaar tot een jaar of 6 en zijn ook leuk voor verjaardagen uitnodigingen aankondigingen noem maar op.Veel kijk plezier ben benieuwd wat jullie er van vinden..

Leave a Reply