Het fileermeisje afdrukt op forex door drukwerknodig

Janneke van den berg fotografie

Forex door drukwerknodig afgedrukt,het fileermeisje!!

Enige tijd geleden kreeg ik de opdracht en een kunstwerk na te bootsen maar er dan een eigen draai aan te geven. En eigenlijk was dit best een leuke opdracht om te doen.

Het leek me leuk om iets van ons eigen thema te doen waar urk om bekend staat, namelijk vis. Aangezien ik ook als productiemedewerker werk bij Urk-Export was het niet zo moeilijk om aan een fileermes, staal en een paar  schollen te komen.

En natuurlijk mijn model Thirza niet te vergeten! Eerst had ik het in de studio gedaan en een digitale achtergrond erachter geshopt  maar toch was het net niet. Na lang denken hebben we een nieuwe poging gedaan en dit keer in het tuinschuurtje!!

Dit was dus echt het perfecte licht!! En ik denk dat de foto goed gelukt is.

 

Paar weken geleden werd ik benaderd door drukwerknodig of ik iets van hun wilde proberen en mijn ervaring hierover te delen. Ja natuurlijk wilde ik dit wel! Ik heb dus gekozen om de foto op  forex te laten afdrukken

Eerlijk gezegd wist ik totaal niet wat dit was en was het dus spannend hoe het eruit kwam te zien. Na het bestellen via de website wat heel gemak vriendelijk was was het dus besteld. Het kwam heel goed verpakt en snel binnen binnen. Ook de hoeken van de forex was heel goed verpakt voor beschadigingen.

 

 

 

Mijn ervaring

  • Na het openen van de doos was ik er best stil van!! Wat een top kwaliteit en de kleur was ook heel mooi wel ietsje donkerder maar kwam heel goed overheen met de foto!! 

Ook zaten er verschillende ophangsystemen bij, hoewel de mijne nog niet is opgehangen wilde ik toch alvast het resultaat met jullie delen.

Neem gerust eens een kijkje op hun site want er is werkelijk van alles te vinden en je hebt geen kvk nummer nodig!!

Vorig jaar orig had ik boeken besteld die ik had gemaakt over newborn fotografie. Deze newborn boeken zijn ook door hun afgedrukt. En ook deze  waren ook echt top kwaliteit en ontvangt de cursist gratis bij de  cursus baby zwanger en newborn fotografie

het fileermeisje drukwerknodig
het fileermeisje drukwerknodig

Het is 5 mm dik 

Leave a Reply