Uncategorized

Hoe ouder hoe gekker!!

janneke van den berg fotografie-1

Afgelopen week had ik een actie op facebook dat je een reactie kon achterlaten voor mijn moeder omdat ze 60 jaar werd,de winnaar zou een fotoshoot winnen met 60% korting .Marrie had een hele leuke reactie achtergelaten dat ze voor haar kleinkind een cakesmash wilde winnen en dan zou ze ook voor mijn moeder een taart aanschaffen,Mijn moeder had Marrie o.a als winnaar gekozen en ik was er van uitgegaan dat we met haar kleindochter een cakesmash zouden doen en toen kwam ze op het idee om het ook voor mijn moeder maar te doen,dit gingen wij dus doen en we hebben zo gelachen onze Thirza en Wouter vonden het helemaal niets die wilden geen slagroom op ze,maar er was nog een jongentje mee en die wilde ook ze graag hebben en toen begon het feest!Dit jongetje had zoveel lol met mijn moeder dat we topfoto’s kregen en mijn moeder…..die vond het helemaal het einde zo zie je maar weer een cakesmash is niet alleen leuk voor de 1 jarige kinderen.

janneke van den berg fotografie

janneke van den berg fotografie-7

janneke van den berg fotografie-3

janneke van den berg fotografie-2

3 Comments

Leave a Reply