workshop newborn fotografie

Deze keer mocht ik weer een cursist begeleiden in een individuele cursus newborn fotografie.Tijdens deze workshop laat ik zoveel mogelijk zien wat er allemaal komt kijken bij newborn fotografie, ook 2 modellen waarbij ik in de ochtend laat zien hoe je een newborn wrapt en  laat ik zien hoe je daar zoveel mogelijk variatie foto’s uit kunt krijgen.En in de middag gaan we de beanbag poses doen en de belangrijkste kenmerken van Lightroom en photoshop.

Het kan natuurlijk gebeuren als je een wakkere newborn hebt dan laat ik je zien  hoe je daar dan mee omgaat en toch aan foto’s komt, dit hadden we in de ochtend. Eigenlijk was ik er wel blij mee want niet alle newborns werken gelijk mee,en kun je gelijk mooie foto’s maken.Natuurlijk kan het heel veel oorzaken hebben zo kan het kramp hebben een regeldag en noem maar op want een newborn valt niet te sturen zoals jij dat wil.In de middag kregen we ook een jongetje hier konden we gelijk mee aan de slag en heel veel foto’s gemaakt, daarom is het zo mooi met een workshop dat je het van twee kanten ziet.

Tijdens deze individuele newborn workshop komt alles aan bod wat je wilt weten ik probeer het goed op je eigen niveau af te stemmen. Ik leg de newborn in positie bouw een set op en laat je zien hoe dit allemaal in zijn. werk gaat. En jij mag ook foto’s maken van de newborn.

Daarna ga ik de afwerking van de foto laten zien.Hoe creëer ik die mooie dromerige foto, hoe haal ik het rood weg, wegwerken van plekjes en pukkeltjes tot een prachtig uniek beeld.

Lijkt jou een workshop ook wel wat? en wil je alles leren over newborn fotografie? Dan raad ik deze cursus van harte aantik bied verschillende cursussen aan hieronder zie je het overzicht.

2 daagse workshop newborn fotografie

Workshop newborn fotografie individueel

Newborn fotografie cursus van vier maanden

Workshop geposeerde newborn fotografie

Wrappen newborn

newborns fotograferennewborn fotografie cursuscursus newborn fotografieworkshop newborn fotografie

Leave a Reply