Voor de fotoshoot

 • Na reserveren van de fotoshoot dient er een aanbetaling binnen 3 dagen te worden gedaan van €50,-Hiermee is je plekje gereserveerd.
 • Bij newborn is de aanbetaling € 75,- 
 • Wanneer de aanbetaling niet binnen 3 dagen word betaald vervalt je plekje.
 • Bij het boeken van een fotoshoot buiten Urk word er €0,35,- per kilometer gerekend.
 • Bij annulering van de fotoshoot minder dan 48 uur ben je de aanbetaling kwijt. Natuurlijk is verzetten wegens ziekte of omstandigheden mogelijk er moet dan binnen een maand een nieuwe afspraak gemaakt. Mocht het om een newbornfotoshoot zijn en de newborn niet meer binnen de 21 dagen gefotografeerd kunnen worden, is een newborshoot niet meer mogelijk en word de fotoshoot omgezet naar een sitter of cakesmashshoot.

Tijdens de fotoshoot

Mocht je tijdens de reportage ergens ontevreden over zijn of iets niet mooi vinden moet je dat direct zeggen,dat geeft mij namelijk de kans om iets anders te doen. Klachten achteraf hierover worden als niet gegrond beschouwd.

Het is NIET toegestaan om tijdens de reportage opnames te maken of te fotograferen met eigen telefoon/camera.

Bij mislukken van de fotoshoot: Het gebeurt eigenlijk nooit maar mocht de baby ontroostbaar zijn en  kunnen we de shoot niet door laten gaan word er een nieuwe afspraak gemaakt .Deze nieuwe afspraak vind  binnen een week plaats. Mochten er broertjes of zusjes niet mee willen werken dan is er geen gratis herkansing mogelijk.

Betaling

Na de fotoshoot kan er na afloop van de fotosessie per betaallink betaald worden. je betaald in ieder geval het basispakket (de  aanbetaling is er dan afgetrokken).

Bij cakesmash indien er tijdens de shoot gebruik is gemaakt van het teilbadje betaal je gelijk na de shoot cakesmash lux. En eventuele familiesessie.

Wanneer je je pakket wilt upgraden of extra wilt bijkopen krijg je een nieuwe factuur en betaallink om het restant bedrag te betalen.

Overige betalingen dienen binnen 5 dagen te zijn voldaan.

Wanneer de betaling uitblijft word er een incasso bureau ingeschakeld de kosten hiervan zijn voor de klant.

Na betaling en de foto’s klaar zijn worden deze via een download gestuurd. Bij  pakketten waar een usb bij in is begrepen ontvang je ze later ook op usb stick samen met het album wanneer die binnen is.

Na de fotoshoot:

Cakesmash en zwangerschap op locatie

 • Na de shoot zwangerschap(locatie) en cakesmash  word er een selectie gestuurd  waaruit men kan kiezen.
 • Deze kom je te zien via een link die 5 dagen online blijft en daarna automatisch word verwijderd.
 • Het is ten strengste verboden om hier screenshots van te maken en deze op wat voor manier te gebruiken.
 • Wanneer er in die 5 dagen geen selectie is doorgegeven en ik de link weer opnieuw moet aanmaken word er een bedrag van €7,50 extra berekend bovenop het totaalpakket.
 • Na jou keuze worden de foto’s volledig bewerkt en de rest factuur gestuurd. Factuur dient binnen 5 dagen te betaald zijn.

Newborn en zwangerschap studio

 • Na de shoot zwangerschap in de studio en newborn  word er een selectie gestuurd.
 • Deze selectie is door mij beoordeeld en uitgezocht  waarbij je een max van 18 foto’s komt te zien en erop kan vertrouwen dat dit de mooiste zijn.
 • het kan dus voorkomen dat je een bepaalde pose niet tegenkomt omdat ik die niet goed genoeg vind qua positie, pose of een andere reden.
 • De geselecteerde foto’s  kom je te zien  via een link die 5 dagen online blijft en daarna automatisch word verwijderd.
 • Het is ten strengste verboden om hier screenshots van te maken en deze op wat voor manier te gebruiken.
 • Wanneer er in die 5 dagen geen selectie is doorgegeven en ik de link weer opnieuw moet aanmaken word er een bedrag van €7,50 extra berekend bovenop het totaalpakket.

Deelname workshops modelllen

Wanneer er een oproep komt voor modellen en je wordt uitgenodigd in de studio ga je ermee akkoord dat:

 • Fotos door cursisten en mij gemaakt worden
 • Foto’s gebruikt worden voor website en social mede ook zowel door mij als cursisten
 • Bij deelname ontvang je 4 digitalen tenzij anders vermeld word.
 • De digitalen kies ik zelf uit.
 • Wanneer er de mogelijheid is om foto’s bij te kopen is de prijs gewoon €12,50 per gekozen bestand
 • Het is verboden tijdens de workshops zelf foto’s te maken of te filmen.

Copyright

 • Jullie mogen de foto’s die jullie van mij hebben ontvangen gewoon gebruiken ook op social media. Foto’s blijven eigendom van Janneke van den Berg fotografie
 • Het is niet toegestaan om de foto’s zelf aan te passen of te bewerken.
 • Janneke van den Berg gebruikt ook  foto’s voor social media of voor de website, mocht je hier bezwaar tegen hebben geef dit aan tijdens de shoot!
 • Janneke van den Berg fotografie bewaart de foto’s een jaar. Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor het opslaan en  backuppen  van de bestanden
 • Janneke van den Berg fotografie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in afdrukken of fotoproducten die men zelf besteld heeft.
 • Het is mogelijk om extra afdrukken door Janneke van den Berg fotografie te laten bestellen zo ben je zeker van de beste kwaliteit

meest gestelde vragen

Wanneer is de beste periode voor een fotoshoot?

*Zwangerschap tussen de 28-35 weken *Newborn tussen de 8-20 dagen *Sitters/baby vanaf dat ze zelfstandig kunnen zitten. *Cakesmash 11 maanden

Hoe kan ik een afspraak maken voor een fotoshoot

Afspraken kunnen worden gemaakt via het contact formulier, mocht je binnen 24 uur niets van mij horen app of bel mij dan even want dan is de mail niet aangekomen

Waar vinden de fotoshoots plaats?

Fotoshoots vinden altijd plaats in mijn studio gevestigd op Urk.Hier heb ik alles bij de hand en de goede temperatuur. Buitenshoots vinden hier in de omgeving plaats.

zIjn de zwangerschapsjurken in alle maten?

Ik heb een ruime collectie zwangerschapsjurken in de maten 36/42. Mocht je een afwijkende maat hebben kun je me hier daarvan op de hoogte stellen om te kijken wat ik voor je kan doen.

Krijg ik alle foto's te zien die tijdens de sessie zijn gemaakt? en kan ik dan zelf kiezen?

Nee,de foto's die zijn gemaaktworden na afloop door mij beoordeeld en geselecteerd. Ik maak de keuze uit de mooiste foto's en die worden door mij bewerkt. Het kan dus voorkomen dat er een bepaalde pose is gedaan maar waar je geen foto's van terugziet. Je mag er vanuit gaan dat je de mooiste foto's krijgt aangeleverd.

Mag ik ook zelf foto's/video maken bij jou in de studio?

Nee ,het is niet toegestaan om mee te fotograferen of een video te maken met een camera of mobiele telefoon.

Ik wil graag de onbewerkte foto's is dit mogelijk?

Nee dit is niet mogelijk!! Omdat ik de foto's bewerk naar mijn visie en mijn styl en het mijn visite plaatje is,is dit dus niet mogelijk.

Krijg ik de foto's geleverd zonder watermerk

Wanneer je een link ontvangt waarbij je jou foto's kan kiezen zie je de foto's met watermerk. Na jou keuze en na de betaling wanneer de foto's gedownload kunnen worden ontvang ze in in hoge resolutie zonder watermerk

Voeg je header hier toe

Voeg je header hier toe