Newborn fotoshoot Emmeloord

newborn fotoshoot Emmeloord

Laatst kreeg ik een berichtje van Cennet of ik met haar mooie mannetje een newborn fotoshoot wilde doen. En ja natuurlijk wilde ik mijn hart maakt iedere keer een sprongetje als ik die prachtige baby’s mag fotograferen.

Cennet kwam gezellig maar het zus in de studio waarbij later ook haar man en haar andere zoontje kwam om nog even wat familie foto’s te maken.Leuke ervaring om altijd weer nieuwe mensen te mogen begroeten en te leren kennen.

 Yusuf is een heel mooi jongetje, prachtige lange wimpers(waar wij van dromen) en een prachtig hoofdje met heel veel haar. Zo leuk om te zien hoe iedere baby zo verschillend is.

Er word ook altijd tijdens de shoot wat close up foto’s genomen van de baby. Wat een schattig jochie hé!

Al met al hebben we een newborn mooie reportage mogen maken van hem.

Mocht je  ook interesse hebben in een newborn fotoshoot wacht dan niet te lang met reserveren want de agenda loopt al aardig vol. Indien je hierover vragen hebt mag je me altijd bellen of een berichtje sturen.

Een newbornshoot wordt binnen de 20 dagen gedaan. En ook  voor de fotografen onder ons ook zijn er verschillende newborn workshops/trainingen waarbij ik je hier alles leer over veilig werken. Ook poseren en bewerken en nog veel meer komt hierbij allemaal aan bod. En wat helemaal mooi is je komt het te zien met twee echte baby’s en geen pop wat je ook wel eens ziet.

 

Leave a Reply