Newborn fotoshoot Lemmer

Newborn fotoshoot Lemmer, ook  klanten vanuit Lemmer zijn van harte  welkom voor een fotoshoot bij Janneke van den Berg fotografie.

newborn fotoshoot Lemm

Een tijdje geleden mocht ik weer een individuele workshop over Newborn fotografie verzorgen.Karin kwam langs om alles te leren over newborn fotografie.

We begonnen met een bakje koffie  in de ochtend eerst over de theorie wat er allemaal komt kijken bij het fotograferen van pasgeboren baby’s en ook natuurlijk over de veiligheid van de newborn.

individuele workshop newborn fotografie

Toen we dit afgerond hadden kwam deze mooie baby girl langs uit lemmer, en wat een prachtig hoofdje met haar had ze!!

Eerst liet ik aan Karin zien hoe je een newborn moet wrappen. Ik had nog een prachtig stukje kant en dit wilde ik graag gaan gebruiken. De kleuren matchen mooi bij elkaar met wol.

newborn fotoshoot Lemm

Wie mij een beetje kent en mijn werk volgt weet dat ik ook heel graag  ook met echte bloemen werk  bij meisjes. Dit geeft zulke effecten op je foto’s. Ik werk best wel vaak met gipskruid omdat deze bloemetjes eigenlijk overal wel bij passen.

Ook maak ik altijd close up foto’s van de baby. Zeg nou zelf wat een plaatje hé. Dit meisje deed het eigenlijk zo goed dat we in 1,5  uur tijd best veel konden doen.

Ook  heb ik aan Karin kunnen laten zien hoe je een newborn in de kinpose pose poseren in een prop.

newborn fotograaf flevoland

De kinpose is ook heel mooi om te poseren op de beanbag. Dan heb je geen attributen erbij alleen een achtergronddoek. 

Na intensief poseren was het tijd voor de lunch want geloof me dan lust je echt wel wat. In de middag hebben we de beanbag poses gedaan en daarna de bewerking van de foto’s. Want het doel is uiteindelijk dat je weet hoe je poseert en geen foto aflevert maar een prachtig beeld!

Mocht je ook interesse hebben in een groepsworkshop newborn fotografie of een individuele workshop newborn fotografie dan ben je van harte welkom in mijn fotostudio te Urk.

 

 

Leave a Reply