Newborn shoot tweeling flevoland

Newborn shoot tweeling Flevoland 

newborn shoot tweeling

Deze keer kreeg ik een berichtje uit Staphorst voor een newborn shoot van een tweeling! Stephanie vroeg of ik nog een plekje had voor een fotoshoot en eigenlijk zou ik die week vrij nemen omdat ik daarna op vakantie zou maar dit kon ik natuurlijk niet weigeren. Niet iedere week komt er immers een tweeling langs.

Stephanie en haar man kwamen gezellig naar Urk met hun tweeling. Ze hadden dus twee jongens ontvangen Ferdi en Joes. Twee prachtige jongens die wel tweeling zijn maar niet op elkaar lijken.Eerst kregen ze lekker hun flesje en daarna gingen we starten.

Ze deden het ook supergoed en we hebben vele leuke settings kunnen doen. Er komt niet iedere dag een tweeling langs en daarom is het ook zo bijzonder om deze vast te mogen leggen. Het is toch iedere keer weer een uitdaging hoe dit verloopt. De ouders van waren superblij met de foto’s en ook ik was er heel blij mee want hier doe je het toch voor! Ouders blij en fotograaf blij!

newborn tweeling shoot
newborn shoot tweeling Flevoland

Mocht je ook interesse hebben in een workshop newbornfotografie of in een fotoshoot? Wacht dan niet al te lang met reserveren want het zou jammer zijn als ik je teleur zou moeten stellen omdat er geen plek meer is!

newborn tweeling shoot Flevoland

Berichtje op google wat ze van de tweeling  newborn fotoshoot vonden

Wij hebben na emailcontact (waarbij er snel reactie was) op zeer korte termijn nog een newbornshoot kunnen boeken bij Janneke. Een gezellige ongedwongen shoot waarbij het kindje centraal staat. Resultaat is echt prachtig!
Stephanie

Leave a Reply