Newborn shoot urk, baby Hessel

Newborn shoot Almere,Lelystad,Emmloord

Deze keer kwam baby Hessel uit Urk langs voor een newborn shoot.Hessel woont in Urk en was al drie weekjes jong en al wat later geboren. Het is dan altijd maar afwachten hoe de fotoshoot gaat verlopen.

Want een newbornshoot heb je nooit zelf in handen, hoe gek het allemaal ook klinkt de baby bepaalt de hele fotoshoot.

newborn shoot Urk

wrappen vinden baby’s alttijd heel fijn.Dit vinden ze een hele lekkere houding.

Een mooi mandje erbij,en zo heb je al een hele mooie setting.

newborn fotoshoot Almere

Ook zijn er van deze setting foto’s gemaakt, Jettie vond  blauw een mooie kleur want zo kon ik gelijk even kijken hoe mijn zelfgemaakte beertje op de foto stond.

Ik was er dik tevreden over want de kleuren matchen mooi bij elkaar. Het beertje stond er super  leuk bij daarom kan die vaker gebruikt gaan worden.

newborn shoot Urk

Zwart wit foto’s….je zult dit bij mij bijna niet tegenkomen maar in sommige gevallen vind ik zwart wit foto’s er beter uitspringen als in kleur. 

Dat was dus ook met deze foto het geval, hoewel het in kleur ook een mooie foto is geworden.Met deze foto had ik eigenlijk heel wat anders in mijn hoofd maar dat was het dus toch maar niet geworden. Toen is het zo gewordende persoonlijk vind ik  dat dit een hele mooie foto geworden.

zwangerschapsfotograaf en newbornfotograaf flevoland

Ook hebben we foto’s gemaakt op de beanbag.Hessel heeft een groene babykamer en daarom wilden we deze kleuren ook een beetje aanhouden.

Ook hadden we de setting met het bootje.Hier word  de kinpose toegepast.Deze setting wilden we al aan het begin van de fotoshoot gaan doen.Dat was niet gelukt want Hessel was aan het begin een beetje onrustig en wilde niet slapen. Maar als ze dan éénmaal de diepe slaap hebben…..

Wat een plaatje hé

Hier word je als newbornfotograaf zo gelukkig van.

newborn fotoshoot urk

groeps workshop newborn fotografie

Op 9 maart geef ik nog een groeps workshop newborn fotografie. Er is nog één plekje vrij.Mocht jij alles willen leren over newborn fotografie om zelf te starten als newborn fotograaf, dan is deze cursus wat voor jou.

Leave a Reply