Newborn

newborn Teun

By 8 juli, 2016 juli 11th, 2016 No Comments

HOE BIJZONDER IS NEWBORN FOTOGRAFIE?

Na lang wachten ontmoet je dan echt jullie kleintje en mag je jullie kleine wonder in je armen nemen. Je hebt er negen maanden naar uitgekeken en dan eindelijk is het zover.

De eerste periode is heel bijzonder en soms ook wat emotioneel!
De kwetsbaarheid, het ongrijpbare van deze eerste weken zijn onvergetelijke momenten die je voor altijd wil koesteren. Een pasgeboren baby verandert van dag tot dag. De puurheid, zachtheid en de onvergetelijke momenten wil je blijven koesteren en herbeleven.
Newborn fotografie speelt hierbij een belangrijke rol, zeker ook om de specifieke kenmerken van uw pasgeboren kleintje vast te leggen. Die momenten en details zijn de eerste tijd nog zo ontzettend helder, maar met het verstrijken van de tijd worden deze ook helaas weer snel vergeten. Het bijzondere van newborn fotografie is dat professionelefotografen deze momenten, die sfeer en de typische details van jullie kindje stijlvol vast kunnen leggen. Op deze manier is het mogelijk om een tijd die zo snel en kostbaar is altijd te blijven herinneren en tastbaar te houden.

Hoe verder de tijd verstrijkt hoe dankbaarder je bent met deze herinneringen, want zo ontzettend lang als jullie uitgekeken hebben naar de geboorte van jullie kindje, zo ontzettend snel verstrijkt te tijd op weg naar de eerste verjaardag.

Dit stukje heb ik gekopieerd van een site speciaal  voor alle moeders die nog in dubio staan of ze wel of niet een fotoshoot van hun pasgeborene willen doen,want zelf vind ik het zo ontzettend jammer dat ik dit van mijn kinderen niet heb….en wat de meesten niet weten deze fotoshoots vinden plaats binnen de veertien dagen vanaf de geboorte.

 

Van de week mocht ik newborn Teun fotograferen,De moeder van Teun had als kraamcadeau een cadeaubon ontvangen voor een newbornshoot,een mooi mannetje en hij deed het zo goed!!

janneke van den berg fotografie

janneke van den berg fotografie

janneke van den berg fotografie

janneke van den berg fotografie
jannekevandenbergfotografie

 

janneke van den berg fotografie

 

Leave a Reply