Newborn workshop

Weer even een nieuwe blog over een newborn workshop. De laaste weken heb ik deze weer verschillende keren mogen verzorgen. Het is zo mooi om deze kennis te mogen delen met andere fotografen die ook deze passie herkennen.

Bij een workshop waarbij je heel veel gaat leren over het fotograferen van een pasgeboren baby.We beginnen altijd eerst met de theorie.Het is zo ontzettend belangrijk om veilig te werken.Ook dit word allemaal behandeld.

 

newborn workshop

Ook leer je zien om naar het licht te kijken, en net even bv het hoofdje anders zodat je een compleet mooiere foto krijgt. Het mooie van deze newborn workshop is dat er ook 2 echte baby’s langskomen. Hierbij probeer ik je zoveel mogelijk te laten zien. Soms kom je ook workshops tegen waarbij gebruik gemaakt word van een pop maar die werkt altijd goed mee en daarom heb ik daar niet voor gekozen omdat het in de praktijk toch wel even anders gaat.

Deze foto’s zijn gemaakt tijdens één van de workshop.Hier kwamen twee mooie meisjes langs die als model mochten poseerden.Wat een plaatjes hè!!

 

Op 18 juni is er nog 1 plekje voor de groepsworkshop (max 2 personen) de laatste workshop voor de zomervakantie.Ook is er in het najaar een nieuwe workshop beschikbaar namelijk de zwanger baby en newbornfotografie die 5 maanden duurt. Hier heb je 3 lesdagen wat alleen gaat over newborns en word er dus nog dieper op ingegaan.De overige lesdagen gaat over zwangerschapsfotografie en baby fotografie.

 

Wil je toch liever 1 op 1 workshop  deze is ook nog steeds mogelijk en datums zijn in overleg van maandag toto vrijdag.

Mocht je nog vragen hebben over één van de workshops mag je altijd even vrijblijvend bellen of een berichtje doen.

 

Leave a Reply