Wil je het hele verhaal niet leren? Scroll naar beneden voor de andere foto’s.
Deze keer iets heel wat anders…Als je aan mij zou vragen wat vind je van een paard? Dan is het antwoord, paarden nee niets voor mij maar dat komt dat ik er ook geen goede ervaringen mee heb…
Lang geleden (wel 25 jaar) hadden we een dagje uit met gebroeders Hakvoort waar ik toen der tijd werkte, en je raadt het al het was rijden op een paard…Om het verhaal maar niet al te lang te maken vielen er 2 collega’s af en die hadden wat gebroken of gekneusd…
Een paar jaar later ging ik met Roelof op vakantie naar de Dominicaanse Republiek. En daar was toch een gave excursie!!
Door de jungle maar op een paard…Nou ja de excursie leek me wel wat dus het paard kreeg ik erbij en hebben we toch maar geboekt. Toen vond ik foto’s maken en vooral films ook al heel belangrijk, want het liefst wilde ik iedere seconde wat ik zag vastleggen omdat je er waarschijnlijk toch nooit meer komt!
Roelof moest met de camera op het paard en ik ging met de film camera.
Ik was dus heel druk met het vastleggen van al die indrukken die ik zag en voordat ik het wist sloeg dat paard op hol !!
Dit was dus een ervaring dat ik nooit meer iets met paarden zou doen of erop zou stappen..
Totdat ik laatst een workshop ging volgen, en eigenlijk ging het mij om de nabewerking van de foto’s, maar vooraf gingen we eerst een fotoshoot doen, en ja je raadt het al met paard..
Maar dit was eigenlijk een heel lief beest dat ik nu toch een keer de andere kant heb ervaren.
En zo kwam ik bij Claudia!! Claudia komt ieder jaar met haar broers en zussen bij de Kerstshoots, en ik vroeg haar of ze een keer zin had in een fotoshoot met haar paard om te kijken hoe ik het vind….en ze wilde wel graag een mooie jurk aan. De jurken die ik heb ik de studio heb zijn wel zwangerschapsjurken maar stretchen zo goed mee dat je ook kan dragen als je niet zwanger bent.
En eigenlijk is er weer een nieuwe wereld voor me open gegaan!!
Ik vond het echt leuk om te doen en Smokey deed het ook super goed.
En Claudia heeft me zoveel informatie gegeven over paarden ,het was echt leuk!!
En het belangrijkste….mijn angsten zijn overwonnen!!

Leave a Reply