Voorbeelden newborn foto's

Op zoek naar een fotograaf die ook newborns fotografeert? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Hier in de newborn gallery vind je verschillende voorbeelden van pasgeboren baby foto’s die ik aanbied zodat je een idee hebt wat mijn stijl van fotografie is en wat ik jou kan aanbieden als  newborn fotograaf.

Ben je benieuwd naar de werkwijze of kosten van een newborn fotoshoot ? Er worden verschillende pakketten aangeboden zodat je zelf kan kiezen welk pakket het beste bij jou past. Zo kom je dus nooit voor verassingen te staan en weet je precies wat je kwijt bent.

Wist je dat ik ook  blog probeer bij te houden? Ook hier vind je onder andere meer voorbeelden van foto’s over pasgeboren baby’s  maar ook te denken aan cakesmash foto’s en zwangerschaps foto’s, wat niet altijd in de gallery geplaatst is. Daarom is het zeker aan te raden om af en toe  even een kijkje op mijn blog te nemen.

Voor fotografen kan ik ook wat betekenen. Naast het fotograferen van newborns geef ik ook workshops over newborn fotografie waarbij je kan kiezen uit groepsworkshops of individueel.

Ook word er regelmatig op facebook foto’s geplaatst van de laatste shoots. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden kun je mijn facebookpagina volgen.