Voorbeelden zwangerschap studio

Previous
Next

Vind je de voorbeelden van de zwangerschap studio mooi en spreken deze jou  wel aan? Dan kan ik  zwangerschapsfotograaf wat voor jou beteken. Mijn doel is om jou zwangerschap mooi vast teleggen een ware herinnering voor later waar je met plezier op terug zult kijken.

Hier in de gallery vind je voorbeelden van zwangerschapsfoto’s die in de studio zijn gemaaakt. Mocht je toch liever de zwangerschapsshoot op locatie laten plaats vinden dit is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Zwangerschapsjurken

Om jou zwangerschapshoot compleet te maken hoort natuurlijk een prachtige zwangerschapsjurk. In de studio is er een hele ruime collectie zodat er voor iedereen wel wat tussen zit. Mocht je niet één van deze zwangerschapsjurken willen dragen kun je uiteraard ook gebruik maken van eigen kleding.

Prijzen zwangerschap studio

Natuurlijk wil je vooraf wel weten wat de prijzen van een fotoshoot zijn en hoe mijn werkwijze is? Alles staat beschreven op de site. Er word gewerkt met drie duidelijke pakketten zodat je precies weet wat je aan de fotoshoot kwijt bent.

Heb je ook al eens een kijkje op mijn blog genomen? Hier worden regelmatig recente  foto’s geplaatst van verschillende takken van fotografie. Maar ook op facebook kun je mij volgen.

Voor fotografen kan ik ook iets betekenen regelmatig geef ik workshop newborn fotografie maar ook worden er zwangerschapsfotografie workshop verzorgd. De workshops worden individueel gegeven maar ook in groepsverband.

voorbeelden zwangerschap studio
voorbeelden zwangerschap studio