Voorbeelden zwangerschapsfoto's buiten

Vind je de voorbeelden van de zwangerschapsfoto’s buiten mooi en ben je op zoek naar een fotograaf die jou zwangerschap mooi weet wast te leggen? Dan ben je bij mij op het juiste adres.

Hier in de gallery vind je voorbeelden van zwangerschapsfoto’s die buiten zijn gemaaakt. Mocht je nou niet op locatie willen maar toch liever in de studio is dit natuurlijk ook mogelijk.

Zwangerschapsjurken fotoshoot

Bij de zwangerschapshoot hoort natuurlijk ook een prachtige zwangerschapsjurk. In de studio is een hele ruime keus uit jurken waar je gebruik van mag maken. Voor iedereen hangt er wel wat tussen maar je mag ook gebruik maken van je eigen kleding.  De ruime collectie van de jurken kun je hier vinden.

prijzen zwangerschapshoot

Ook de werkwijze en de prijzen van een zwangerschaps fotoshoot staat allemaal beschreven op de website. Ik werk met drie duidelijke pakketten zodat je precies weet wat de prijzen zijn en niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Ook plaatst is regelmatig voorbeelden van zwangerschapsfoto’s buiten op mijn blog en op facebook neem hier gerust af en toe een kijkje op van de meest recente gemaakte foto’s.

Ook voor fotografen die op zoek zijn naar een workshop zwangerschapsfotografie kan ik wat voor je betekenen. Alle info over een zwangerschap fotografie workshop kan je hier vinden. Dit is zowel individueel als in groepsverband mogelijk.