Uncategorized

waarom standaard een album bij een fotoshoot?

By 13 februari, 2018 No Comments

Bij al mijn reportages lever ik vanaf dit jaar standaard een prachtig album. De foto’s die zijn gemaakt kunnen met liefde telkens  weer bekeken worden.Waarom ik hier voor heb gekozen heeft de volgende redenen: foto’s zijn er om bekeken te worden en  niet om met z’n allen achter een beeldscherm te zitten. Nee je hoort ze lekker gezellig samen te bekijken op de bank of onder de koffie.Vaak hoor ik achteraf dat de foto’s gewoon nog op usb staan en er verder niets mee gedaan word grotendeels vanwege tijdgebrek ”zonde” want hoe langer je ermee wacht weet ik uit ervaring dat het er niet meer van komt.

 

Daarom de redenen op een rijtje voor deze keuze:

 

*Tijdgebrek

Het is toch zonde om ze op de computer te laten staan en er niets meer mee te doen of je wilt het wel maar komt er gewoon weg niet aan toe.

*Kwaliteit

De albums die ik lever zijn van hoge kwaliteit mooie dikke bladen en niet kunnen kreuken.

Erfstuk:

Hoe leuk is het niet als je album gaat van generatie op generatie.Laat zoveel details zien hoe we nu zijn want hoe leuk vinden wij het niet als we oude albums van onze grootouders en familieleden bekijken.

Usb:

Het is gewoon mogelijk om de digitalen op usb bij te kopen.Ik ben benieuwd wat jullie van deze keuze vinden om standaard een album te leveren?

 

 

Leave a Reply