Workshop beanbag poses

workshop beanbag poses

Workshop beanbag poses,wat is dat nou? Dit ga ik jullie in deze blog allemaal even vertellen.

Tijdens een groepsworkshop newborn fotografie of een individuele workshop newborn fotografie probeer ik zoveel mogelijk te laten zien om de cursist op weg te helpen om te starten als newborn fotograaf. 

buikpose en zijpose

Hendrianne had gereageerd dat zij wel wilde meewerken met de individuele newbornfotografie cursus. Daarom kwam zij langs met haar prachtige dochter die model zou zijn. Natuurlijk weeet je nooit van tevoren hoe een newbornshoot verloopt maar ze was echt een topmodel! Echt een toppertje!

Tijdens de workshop beanbag poses begon ik met de rugpose en daarna volgde de zijpose. Bij de rugpose kun je niet zoveel foto’s uithalen waardoor we verder gingen met de tushi pose. bIJ deze pose is dit wel mogelijk om meerdere foto’s uit te halen. Dit liet ik de cursist Laura dan  ook zien.

opleiding newbor fotografie

Na de tushi pose liet ik Laura ook de kinpose zien, ook deze pose is ontzettend mooi bij newborn fotografie. En eigenlijk deed ze het zo goed waardoor ik haar ook nog wrap poses kan laten zien. Wrappen van een newborn  kan heel goed zowel in mandjes op de beanbag. En baby’s  houden ervan om ingewrapt te worden.

Ben je nou ook enthousiast geworden en lijkt dit jou ook leuk om te leren? Volgend jaar staan er weer verschillende newborn cursussen in de planning. Zowel individueel als in groepsverband mogelijk. En ook is er een workshop wrappen van drie uur voor wie het wrappen  graag beter wil leren

Ook is er  een cursus newborn baby en zwangerschaps fotografie van vijf maanden. Deze workshop is bedoeld voor diegene die al deze mooie takken van fotografie wil leren. Je bent meer dan welkom

Ook wil ik graag iedereen fijne Kerstdagen toewensen en een Voorspoedig Nieuwjaar!! oo

workshop beanbag poses
workshop beanbag poses

Leave a Reply