Nieuwe datums workshop newborn fotografie

workhop newborn fotografie

Was je op zoek naar een leerzame workshop newborn fotografie? Lees dan snel verder…

Vind jij het ook zo mooi die prachtige geposeerde newborns en zou jij deze ook wel graag willen fotograferen? Natuurlijk is het best spannend allemaal om met deze tak van fotografie te beginnen.Het is een hele mooie tak van fotografie maar wel een pittige. Er komt gewoon ontzettend veel bij kijken maar dit valt allemaal te leren.

En daar is deze workshop newborn fotografie door ontstaan om de fotograaf te helpen en te leren zodat zij hier zelf ook mee aan de slag kunnen gaan.

Wat leer ik allemaal?

We beginnen met de theorie, zoals veiligheid, licht en medische kennis. Maar ook word er op ingegaan hoe je met de ouders omgaat, hoe je een set opbouwd. En onder andere de standpunt van de foto. Natuurlijk  is het ook heel belangrijk hoe je verschillende variatie foto’s creëert en de newborn zo weinig mogelijk hoeft te verplaatsen.Kortom alles wat je moet weten komt wel aan bod.

Zodra dit behandeld is komen er twee echte baby langs.Persoonlijk ben ik van mening dat een pop HEEL goed meewerkt en een echte baby niet altijd. De laatste weken heb ik veel cursussen mogen geven over het fotograferen van een newborn. Ook kan het voorkomen  dat een baby niet altijd wil. Daarmee  moet je ook mee leren omgaan om dan toch mooie foto’s af te kunnen leveren.

Hieronder even een foto van onze wakkere baby lief hé

De slapende baby kwam al slapend binnen en bleef slapen.dit willen wij natuurlijk wel als newborn fotografen

Op 21 mei en 18 juni  geef ik weer een groepsworkshop newborn fotografie. Er is nog 1 plekje vrij op 18 juni mocht je erbij willen ben je van harte welkom.De groeps workshop bestaat uit maximaal 2 personen zodat ik alle aandacht aan jullie kan geven. Naar mijn mening werkt het niet zo prettig als je met teveel mensen bent.

Er zijn nog wel datums in het najaar vrij en natuurlijk is individuele workshop newborn fotografie altijd mogelijk.

Ook had ik nog even een klein filmpje van de workshop gemaakt

Leave a Reply