wrappen newborn

wrappen newborn fotografie individueel

wrapppen newborn

Het wrappen van een newborn, hoe doe ik dit nou ?

Dit word veel toegepast bij het fotograferen van pasgeboren baby’s. Maar het is best wel lastig om het voor elkaar te krijgen. Zo slaapt de pasgeboren baby niet altijd, en durf je de wrap niethelemaal strak te wrappen?

Ook kan te weinig ervaring hierbij ook een grote rol spelen en daarom is deze workshop speciaal ontwikkeld voor jou!! Om de newbornfotograaf op weg te helpen zodat je zelf de wraptechnieken ook bij jou eigen shoot kan toepassen

Dan is deze cursus wrappen newborn wel wat voor jou

Deze cursus over wrappen is speciaal bedoeld voor fotografen die wel een beetje bekend zijn met newborn fotografie en het wrappen onder de knie wil krijgen zodat ze dit bij hub eigen newborn fotoshoot kunnen toepassen.

Indien je helemaal nog geen ervaring hebt met het fotograferen van pasgeboren baby’s dan is het aan te raden om eerst een workshop newborn fotografie te volgen. 

Wat gaan we allemaal doen?

Deze dag laat ik je verschillende wrap technieken zien met behulp van een stand in baby. Ook ga je hier  zelf mee aan de slag want daar leer je van. Ook komt er een echte newborn baby langs zodat ik het je ook kan laten zien met een echte baby. Een pop werkt natuurlijk altijd mee maar in de praktijk is dit toch even anders.

Ook laat ik je verschillende wraps zien en welke handig zijn bij gebruik van newborn fotografie. En je krijgt vele tips mee welke handig zijn en welke ik zelf veel gebruik.

Ken je een fotograaf met wie je deze cursus graag samen  zou willen volgen dan is dit ook mogelijk. Kosten worden dan goedkoper en de prijs is dan 150 euro per persoon.

Foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshop mogen gebruikt worden voor eigen portfolio. Deze workshop is niet toegestaan binnen een straal van 20 kilometer vanaf Urk

Overige info:

  • Dit betreft een individuele workhop wrappen
  • Datum is in overleg beschikbaar  van maandag tot vrijdag
  • tijdsblokken van 9:00-12:00 of van 14:00-17:00
  • €185,-
  • Incl koffie en thee en water.

Bij reservering dient een aanbetaling van €85,- te worden voldaan, dan is je reservering definitief. Het restant bedrag dient uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de workshop  te zijn voldaan.

Ook worden er door mij andere fotografie workshops verzorgd onder andere zwangerschapsfotografie en newborn fotografie workshops. Hier vind je  complete overzicht  van de workshops.