Zwangerschap fotoshoot Ens Flevoland

Zwangerschap fotoshoot Ens Flevoland gezocht? Lees snel verder….

Albert belde mij op of ik een zwangerschapsfotoshoot wilde doen  met zijn vrouw. Allereerst dacht ik toen hij belde ”wat gaaf” dat een man dit regeld voor zijn vrouw!! Hier kunnen de urker mannen nog heel wat van leren haha. 

Tijdens het gesprek hadden we besloten dat het op locatie wel heel mooi zou zijn en dit wilde hij dan ook wel graag. Wel moest hij Naomi inlichten hierover want een vrouw wil toch vooraf wel even het haar en make up mooi hebben. Dit zou hij dan doen.

Omdat je van het weer afhankelijk bent hou ik hier wel rekening mee tijdens het plannen van de fotoshoot. Helaas moest de shoot dan ook twee keer afgezegd worden omdat het met bakken uit de hemel kwam zoveel regen.

Gelukkig is drie keer scheepsrecht en konden we de shoot door laten gaan. Albert en Naomi kwamen in de studio en na een aantal jurken gepast te hebben kwam ze uit bij een paarse prachtige jurk die haar heel mooi stond. En ook wilde ze graag nog in haar eigen jurk en dit is natuurlijk ook altijd goed.

voorbeelden zwangerschapsfoto's buiten

Het was best wel koud maar Naomi is echt een topper. Zo doen we de jas even vlug uit paar foto’s maken en de jas weer aan om op te warmen. Je moet er wat voor over hebben maar dan heb je wel een mooi aandenken van de tijd dat je zwanger was. 

Leave a Reply