Cakesmash shoot

CAKESMASH SHOOT FLEVOLAND DRONTENEMMELOORDLELYSTAD janneke van den berg fotografie
Baby fotoshoot Noord-Holland

Cakesmash shoot, wat gaat de tijd toch snel!! Deze jonge dame was ook tijdens de newbornshoot langs geweest en nu zijn we alweer één jaar verder…Zo leuk om te zien hoe ze zich ontwikkelen.

Haar familie kwam helemaal uit aalsmeer weer om haar éénjarig feestje te vieren voor de cakesmash fotoshoot.

Hoe gaat de cake smash fotoshoot in zijn werk

CAKESMASH shoot flevolandalmerelelystadjanneke van den berg fotografie

Wanneer men op zoek is naar een cakesmash fotograaf in Flevoland en de afspraak is gemaakt hoeft men eigenlijk alleen nog de cakesmash taart te regelen. Er zijn zoveel verschillende kleuren en taarten dat ik dit daarom niet doe wel kan ik je informatie geven waar je ze kunt bestellen. In de fotostudio is een ruime keuze uit vlaggetjes,  achtergronden en wat bloemenslingers waar men gebruik van mag maken. 

Er zijn ook letters one aanwezig, deze zijn in kleur en houtkleur.

Ook zijn er in de studio wat jurkjes en rokjes aanwezig, maar dit is een beperkte keus. voor jongens heb ik geen cakesmash kleding, maar een spijkerbroekje met een rompertje staat al heel stoer.

 

Tijdens de cakesmash shoot

Bij een cakesmash shoot word er altijd eerst een foto gemaakt zonder versiering. Zodat je ook een mooie foto hebt om bijvoorbeeld aan opa en oma te geven. Nadat deze foto is gemaakt kan het echte werk beginnen en kunnen ze gaan smashen. Zoals je ziet vond Chloë het helemaal geweldig en de taart was ok echt super lekker. De cakesmash taart komt trouwens bij hun uit de buurt, Aalsmeer.

Als er nog taart over is kan dit meegenomen worden als je dit wilt en lekker verder thuis opeten

cakesmash shoot flevoland lelystad emmeloorddronten janneke van den berg fotografie

Na de cakesmash shoot gaat ze in het badje. Men kan kiezen tussen het witte badje, de witte teil, of de zinken teil. Dan kan men even lekker spelen en dit vinden ze ook altijd heerlijk. Het voordeel hiervan je hebt gave foto’s in het cakesmash badje en ze gaan weer mee schoon naar huis.

Mocht je nou ook interesse hebben en benieuwd zijn naar de prijzen van een cakesmash, alle info is HIER te vinden.