Cakesmash foto's

Cakesmash foto’s Flevoland die wil je graag, daarom ben je dus op  zoek naar een cakesmash fotograaf die een  cakesmash shoot in de regio van Flevoland aanbiedt? Dan kan ik zeker wat voor jou betekenen

De cakesmash fotoshoot

Jullie baby word alweer bijna één jaar!! Wat gaat dat toch allemaal ontzettend snel!! Hoe leuk is dit dan om deze herinnering voor altijd vast te laten leggen door een gave cakesmash fotoshoot in Flevoland.

In de fotostudio waar de fotoshoot plaats vind is een ruime keuze uit verschillende achtergronden. Ook vlaggetjes en bloemenslingers zijn aanwezig waar men eventueel gebruik van kan maken.

Wanneer jullie kindje klaar is met smashen kan je ervoor kiezen of het nog in het badje of teiltje gaat. Het voordeel hiervan is dat de kleine weer schoon mee naar huis gaat en hier komen toffe foto’s uit voort.

  • De taart regelt men zelf, wel ken ik hele goede bakkers die prachtige taarten creëren, goed smaken en ook nog eens super smashen. Dit zijn onder andere bakkerij de Kof  en Brouwer
cakesmash foto's flevoland
cakesmash fotoshoot flevoland lelystad emmeloord

Overige informatie over de cakesmash foto’s in Flevoland en prijzen kan men hier vinden en wie weet mag ik jullie binnenkort verwelkomen in mijn fotostudio.