Newborn foto's

Op zoek naar een  ervaren newborn fotograaf die gespecialiseerd is in newborn foto’s? Dan kan Janneke van den Berg fotografie wat voor u betekenen.

Op Urk is  een mooie ruime newborn studio om prachtige pasgeboren newborn foto’s te creëren. Zo kan men gebruik maken van allerlei accessoires wat in de newborn studio aanwezig is. Een ruime keus uit babypakjes, hoofdbandjes mutsjes en manden schalen en achtergronden.

Hoe mooi is het als  later terug kijkt naar prachtige foto’s van jou pasgeboren baby, want ze veranderen al zo snel. 

 

Wanneer kan ik het beste de fotoshoot reserveren?

Het beste om een foto shoot van jou pasgeboren baby te reserveren is ” voor de geboorte” om teleurstelling te voorkomen. Natuurlijk is het ook mogelijk om net na de geboorte te reserveren maar dan kan ik niet beloven helaas dat er nog plek is. Een newborn shoot vindt plaats binnen de 22 dagen na de geboorte.

Newborn shoot prijzen

Een ervaren newborn fotograaf is helaas niet goedkoop, toch is er aan verschillende portemonnees gedacht. Er zijn verschillende prijs pakketten waar men uit kan kiezen. De prijzen zijn hier te vinden en mocht je vragen hebben hoor ik het graag

Melisssa Bouwman
Newborn shoot
Lees verder
Janneke heeft een fijne studio waar je in alle rust de foto’s kan laten maken. Ook is er genoeg parkeergelegenheid en kan je voor de deur parkeren wat ideaal is met de kinderwagen. Janneke heeft veel ervaring en is goed in de omgang met een baby. En Janneke heeft vooral engelen geduld wat resulteert in mooie foto’s.
 Lona Ali
Lona Ali
Casmash en newborn
Lees verder
Geweldige en gastvrije fotograaf met een fijne persoonlijkheid en die weet wat ze doet. Reeds 3x een fotoshoot gehad bij haar (2x een newborn shoot voor beide dochters en 1x een cake smash shoot) en alle keren zijn er prachtige foto’s geschoten. Ik zou Janneke aanraden :
Mustafa Yavuz
Mustafa Yavuz
Lees verder
Onze tweede shoot bij Janneke. Wederom super! Ik kijk nog altijd vol bewondering terug naar de newborn foto's. De foto's van de cakesmash zijn ook super mooi geworden. Snelle levering, top service en vooral erg klantvriendelijk. Ga zo door Janneke!
Vorige
Volgende
newborn foto's