Studio zwangerschap foto's

Studio zwangerschap foto’s voorbeelden gezocht? Wellicht  kan ik wat voor jou betekenen voor een prachtige zwangerschapshoot. Jou/jullie herinnering leg ik met alle liefde voor jou/jullie vast.

Wat doe je aan bij een zwangerschap fotoshoot?

Of je nu alleen gebruik wilt maken van zwangerschapsjurken of eigen kleding of iets meer uit de kleren.. foto van een blote buik? Het is allemaal mogelijk. Vooraf geef je je wensen door en dan gaan we daar mee aan de slag. Natuurlijk is een combi van deze drie ook mogelijk. In de fotostudio is een ruime keus uit prachtige zwangersjurken . Zo zit er voor ieder dus wel wet tussen. Blazers en blouses of andere kledingstukken voor de fotoshoot dient men zelf mee te nemen.

Wat neem ik mee?

Wanneer je een zwangerschapsessie reserveert is het aan te raden om huidloos onderkleding mee te nemen en eventueel een bh te dragen waar de bandjes van af kunnen. Als men zelf ideeen  heeft hoor ik dit natuurlijk ook  heel graag want hier sta  ik ook voor open.

studio zwangerschap foto's

Wanneer kan ik het beste een zwangerschapsfotohoot doen?

Afhankelijk van hoe men zich voelt en hoe groot de buik is kan men een zwangerschaps reserveren. Meestal wordt dit geboekt tussen de dertig en vierendertig weken. Geef in een bericht even aan of men dit in de studio wil of op locatie.

Ook kan de zwangerschapshoot gedaan worden  met partner erbij.

Wanneer men vragen heeft of wil reserveren kan men via contact een berichtje sturen. Indien men op zoek is naar de kosten van de zwangerschap fotoshoot  kan men hier dit via deze link vinden.

studio zwangerschap foto's