Algemene voorwaarden

Persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden gebruikt om de volgende redens:

 • Opmaken van de factuur
 • Bellen of mailen wanneer dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren.
 • Eventuele goederen af te leveren.

Auteursrecht

De auteursrecht ligt ten allen tijden bij de fotografe Janneke  van den Berg fotografie. De klant kan er voor kiezen dat de foto’s gebruikt kunnen gaan worden voor social media/website en promotie doeleinden. Het is niet toegestaan om de ontvangen digitale bestanden op internet te gebruiken met een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd. De fotografe bewaart de gekozen digitale bestanden maximaal 4 maanden na aflevering als back up.

De reservering voor een fotoshoot

Wanneer er een afspraak is gemaakt ontvangt men een bevestingsmail. Hier onderteken je de algemene voorwaarden en worden de gegevens ingevuld. Na het akkoord en invullen hiervan ontvang je de  factuur voor de aanbetaling. Deze dient binnen drie dagen te zijn betaald Dan pas staat je plek vast. Wanneer deze niet op tijd is betaald vervalt je plek en gaat de fotoshoot niet door. 

De aanbetaling bedraagt

 • Newborn € 185,-
 • Cakesmash , sitter € 125,-
 • Zwangerschap €
 • Prijzen van de fotoshoot kunnen ten alle tijden worden gewijzigd. Tenzij er een aanbetaling is gedaan dan gelden hiervoor de prijzen die er toen waren.
 • Bij het reserveren van een newbornshoot wanneer de newborn nog niet is geboren geld er geen aanbetaling. Aanbetalingen worden gedaan wanneer er een datum voor de fotoshoot is gereserveerd.

Tijdens de shoot

Wanneer men tijdens de reportage ergens ontevreden over is, of iets niet mooi vind  geef dit dan direct aan. Zo heeft de fotografe nog de kans om iets anders neer te zetten. Klachten achteraf worden als niet gegrond beschouwd.

Tijdens de fotoshoot is het niet toegestaan om mee te filmen en of foto’s te maken met eigen camera of telefoon.

Na de shoot

Na de fotoshoot ontvang je binnen drie weken de selectie van  de foto’s via een link. De selectie zijn niet alle foto’s die gemaakt zijn tijdens de shoot maar slechts een deel ervan welke de fotografe kwalitatief goed vind. De link blijft 14 dagen actief daarna verdwijnt hij automatisch. Wanneer er niet binnen die periode is gekozen moet er een nieuwe aangemaakt worden en komt er € 7,50 extra bij. De selectie is alleen op kleur bewerkt, overige bewerkingen volgen wanneer de selectie is binnen gekomen bij de fotografe. Het is niet toegestaan om hiervan screenshots te maken en deze te gebruiken of te versturen.  Na de gekozen selectie word de restant factuur verstuurt indien dit nodig is. Bewerkingen en bestellingen vinden pas  plaats na volledige betaling.

Fotobestanden

 • Fotobestanden worden bewerkt en zonder logo’s afgeleverd.
 • Het is niet mogelijk om raw bestanden of onbewerkte beelden te ontvangen of te kopen.

Annulering

In geval van ziekte is het mogelijk om kosteloos voorafgaande binnen 24 uur de fotoshoot te verzetten. Bij annulering van een geboekte shoot word er € 50,- van de aanbetaling ingehouden, het restant bedrag word binnen 2 dagen terug gestort. Wanneer de fotografe niet kan wordt in overleg of de volledige aanbetaling teruggestort of  een andere afspraak gemaakt.

Aansprakelijkheid

Janneke van den Berg fotografie is niet aansprakelijk voor;

 • Kleurafwijkingen of fotoproducten die niet door de fotografe zijn geleverd.
 • Het niet meewerken van kinderen die niet willen.
 • Schade die door de wederpartij is aangebracht.

Workshops

Bij het reserveren van een workshop is een aanbetaling verplicht. Het bedrag wat hiervoor gerekend word staat omschreven bij de desbetreffende workshop.

Bij annulering van de cursist  wordt er 50% van de aanbetaling terug gestort. Bij annulering van de fotografe word er overlegt wat de cursist wil, of  volledig teruggave van de betaling  of een nieuwe datum. 

De foto’s die gemaakt worden tijdens de workshop mag men gebruiken voor portfolio en social media,deze foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshop mogen niet door cursisten voor fotowedstrijden gebruikt worden.