Newborn workshop individueel
Newborn workshop individueel
Vorige slide
Volgende slide

Newborn workshop individueel

Overijssel Gelderland Friesland Noord Holland

Newborn workshop individueel gezocht? Een workshop één op één helemaal gericht hoe je een pasgeboren baby fotografeert, lees dan snel verder….

TIPS NEWBORN FOTOGRAFIE
newborn workshop individueel

Stel je eens voor....

 • Je komt die mooie dromerige foto’s tegen en denkt, hoe doen ze dit…
 • Of ze zijn mooi gewrapt en je denkt hoe kan dit nou?
 • En het lukt je niet om ze slapend te krijgen en je krijgt niet de foto’s die jij als doel voor ogen had…
 • En je verwisseld zoveel dat de baby daardoor onrustig wordt en het niet meer lukt…
 • En het bewerken wil ook al niet zo echt….
 • En eigenlijk weet ik niet of ik wel veilig werk…..

Kortom , zoveel vragen en zoveel wensen en daarom is een goede workshop newborn fotografie echt een aanrader in jou wereld van newborn fotografie om (nog meer) te groeien als newborn fotograaf!! 

Ook jij kan leren, twijfel je nog Niet doen!

Ik weet nog die eerste newborn foto’s die ik maakte (gelukkig met mijn eigen dochter) dacht ik precies zo. Ik wist veel dingen niet waar je bij het fotograferen van een newborn echt op moet letten. Hieronder zie je de foto van mijn dochter, en toen ik deze maakte vond ik het een top foto!! Nu denk ik hoe kwam ik daar toch bij want er is nu toch wel een heel duidelijk verschil aanwezig!

newborn workshop individueel
workshop newborn fotografie

Leer poseren als een pro

De afgelopen jaren heb ik al vele newborn fotograferen op weg mogen helpen. Het is zo mooi om te zien hoe ze zijn gegroeid en dit kan met de juiste inzet en motivatie en door veel newborns gaan fotograferen! Daarom kan jij dit ook als je maar in jezelf geloofd dat jij dit ook kan!! Ook na de tijd help ik nog steeds, het is niet zo je verlaat mijn fotostudio en einde verhaal nee je mag me ten allen tijde blijven vragen want ik wil jou helpen!!

Twijfel je nog steeds een beetje? Lees gerust de google reviews want ik weet dat ik jou kan helpen.

Deze dag komen er twee newborn modellen langs, je gaat zelf ook mee fotograferen. Foto’s mag je gebruiken, het is alleen niet aan te raden om deze op je website te plaatsen omdat je hiermee de klant kan misleiden.

Wat ga ik allemaal leren?

 • Veilig werken
 • Omgaan met ouders
 • Variatie foto’s
 • Handige workflow
 • leren kijken naar licht
 • poseren
 • wrappen (2 stuks)
 • beanbag poses
 • bewerken lightroom en photoshop
 • Camera instellingen
 • Standpunten
 • En nog vele tips en trucs

Wist je dat…

Je ook een usb mee krijgt waar filmpjes opstaan hoe ik de newborn bewerk en een dromerige foto creeer? En dit ook word voorgedaan!

Deze video’s worden stap voor stap uitgelegd zodat je dit thuis in eigen tempo rustig kan nadoen! Hoe handig is dit!! Incl actions waar ik mee werk…

WORKSHOP NEWBORN INDIVIDUEEL
 • Datum in overleg van woensdag tot vrijdag
 • van 9:30-16.30
 • incl lunch drinken koffie en thee
 • usb met filmpjes en actions
 • leuke goodybag ( Juuls winkeltje)
 • Gratis parkeren
 • Prijs € 395,-
 • Wanneer je liever in groepsverband de workshop wil volgen is dit ook mogelijk . Verdere info vind je hier

Bij het reserveren van de cursus newborn fotografie is een aanbetaling van € 100,- verplicht. Hiermee staat je plek vast.

Een investering die het waard is en met een paar fotoshoots weer heb terug verdient.

iK MELD MIJ AAN