Zwangerschap foto's

Van harte gefeliciteerd, je bent op zoek naar zwangerschap foto’s in Flevoland, hoe mooi is dat als je dit bijzondere moment laat vastleggen. Voor je het weet is de kleine er en kun je nog op een prachtige herinnering terug kijken.

De zwangerschap reportages worden meestal gedaan tussen de 28 en 34 weken, maar daarna is ook geen probleem. Wanneer je al eerder een mooie ronde buik hebt is dit ook mogelijk.

De zwangerschap fotoshoots kunnen of in de studio of op locatie. Ook is er een hele ruime keuze uit zwangerschapsjurken die ook in de fotostudio en of locatie gebruikt mogen worden. Helaas is er laatst door een verkeerde reset de gehele site reset waardoor ik niet meer alle zwangerschapsjurken op de website kan laten zien. Maar zo zijn er kanten zwangerschapsjurken, Zwangerschapsjurken met lange sluiers strakke jurken, kortom voor ieder wat wils.

Ook is er in de fotostudio accessoires aanwezig zoals kroontjes en bloemenkroontjes.

studio zwangerschap foto's
studio zwangerschap foto's
studio zwangerschapsfoto's

Wanneer met wat bloter op de foto wil en de buik wat meer zichtbaar wil laten zien, zijn ook deze foto’s mogelijk. Bij deze zwangerschaps foto’s is het ook mooi om met partner op de foto te gaan. Een uniek moment met z’n twee…

Een mooie Herinnering

Wanneer je een zwangerschap reportage boekt is het aan te raden om huidloos of wit ondergoed te dragen. Ook een strapless of een bh waar de badjes van af kunnen. Wanneer je interesse hebt in de fotoshoot en graag de prijzen van de fotoshoot wil weten kun je die hier vinden.