Workshop wrappen

Overijssel gelderland friesland

Workshop wrappen gelderland friesland overijssel

Op zoek naar een workshop wrappen? 

Wil jij leren hoe je een baby inwrapt?

Deze cursus wrappen  van een ochtend of middag gaat over hoe je de newborn inwrapt. Er komen verschillende wraptechnieken aan de orde waarbij je zelf ook oefend met een stand in baby. We beginnen gezellig met een bakje koffie/thee en wat lekkers en gaan darna aan de slag met de stand in baby .

Ook komt er een echte newborn langs waarbij die ook ingewrapt word door mij. Dit is om je te laten zien hoe het er in het echt aan toegaat. Verschillende standpunten van fotograferen kom je te zien. Maar ook leren kijken naar licht want dit is ook heel belangrijk. Ook hoe je verschillende poses uit 1 wraptechniek kan halen en zo toch aan variatie foto’s komt.

De foto’s die je zelf maakt mag je gebruiken voor porfolio, ik raad niet aan om ze op je website te plaatsen omdat ik ze geposeerd heb en dit voor de klant misleidend kan zijn.

Ook krijg je via wetransfer een paar verschillende fimpjes mee waar ik de baby  stap voor stap inwrap,  Zo kun je dit thuis weer iedere keer proberen  als je dit nog even extra wilt oefenen. En kun je dit nog eens stap voor stap na doen.

Overige info newborn wrappen

Deze newborn wrappen workshop is een individuele workshop. Zo is er alle tijd om het rustig voor te doen. Wil je met een collega fotograaf komen is dit ook mogelijk en krijg je korting. 

Ben je op zoek naar een volledige workshop newbornfotografie ook dit is mogelijk.

  • Datum in overleg
  • Ochtend van 9.00-12.00 of
  • Middag van 14.00-17.00
  • koffie en thee
  • filmpjes
  • Gratis parkeren
  • € 185,00

*Bij het reserveren is een aanbetaling van € 75,- verplicht. Deze dient binnen drie dagen na het versturen van de factuur te zijn betaald en is je plek definitief. Bij het niet betalen is je plek automatisch geannuleerd.

Vragen of reserveren

Naamloos 1

Janneke van den berg fotografie

Holkenkamp 48 8321 AW Urk 0620868980