Workshop zwangerschaps fotografie

workshop zwangerschaps fotografie
workshop zwangerschaps fotografie

Workshop zwangerschaps fotografie gezocht? wellicht kan ik wat voor jou betekenen.

Deze ééndaagse cursus is helemaal gericht op het fotograferen van een zwangerschap om de zwangerschapsfotograaf op weg te helpen.Een geweldige manier om je fotografievaardigheden te verbeteren. We gaan lekker buiten zwangerschapshoots doen maar ook in de studio. Het mooie van deze cursus is dan ook dat je het niet alleen kan toepassen op zwangerschappen maar ook op familie en portretten.

DSC 6254
DSC 4984
zwangerschap fotoshoot

Deze zwangerschaps cursus bevat weinig theorie maar veel praktijk. In de studio gaan we gebruik maken van flitslampen en hoe je deze neerzet ten opzichte van het model. Ook gaan we naar buiten en wordt daar ook veel praktijk geoefend.

Want hoe krijg je nou dat mooie dromerige beeld? Het word je allemaal verteld!

Nadat we het shooten hebben gehad komt de bewerking!! ik ga jullie uitgebreid laten zien hoe je een foto bewerkt in de studio en op locatie en geloof me het zal je verbazen. Tenslotte  krijg je best veel informatie mee met het bewerken en word het snel vergeten wanneer je thuis bent maar je krijgt ook 2 bewerkings video’s mee. Bovendien kun je het dan thuis nog eens rustig nadoen.

Je gaat dus zelf ook foto’s maken, de gemaakte foto’s mag je gebruiken.

workshop zwangerschaps fotografie

Deze cursus is niet aan te raden als men geen basis kennis heeft van photoshop en lightroom. Er word veel gewerkt met lagen en toepassingen daarom is enige kennis hiervan wel nodig.

DSC 9011

Wat ga ik leren

Spreekt dit jou aan?
Geef je dan op!

Overige info

datum:


  • Incl drinken en lunch
  • usb met actions en bewerkings video’s
  • Gratis parkeren
  • Maximaal 3 cursisten
  • prijs € 260,-

bij het reserveren is een aanbetaling van € 100,- verplicht. Hiermee is je plek gereserveerd.


zwangerschap foto's flevoland lelystad almere