Studio zwangerschap shoot

Almere lelystad emmeloord

studio zwangerschap shoot flevoland

Studio zwangerschap shoot, deze keer weer eens wat anders. Hoe mooi is het als je een prachtige herinnering van je buik wilt en dan ook je zwangere buik durft te laten zien.

Ik had een oproep geplaats dat ik graag een model wilde die wat meer uit de kleren durfde en niet in zwangerschapsjurken wou. En Marlous was hier het perfecte model hoor!!

studio zwangerschap shoot flevoland

Kleding voor de zwangerschapsfotografie

Marlous kwam langs en ze had wat blousenen blazers mee en daar zouden we wat mee doen met de zwangerschapshoot. Gelukkig voelde ze zich snel op haar gemak wat voor de zwangerschapsessie  ook  een stuk aangenamer werkt. Ze was nog niet zo heel veel ver 23 weken en van een tweeling maar toch een mooi klein buikje. Ik wilde deze shoot graag wat vaker doen en daarom kwam ze langs zodat ik wat meer kon oefenen.

Zelf vind ik het heel stoer dat ze ging poseren wat kleren uithad en er gelukkig niet omgeeft dat het geplubiceerd wordt, want dit is tegenwoordig wel iets wat ik veel tegenkom helaas. 

Persoonlijk vind ik de zwart- wit foto’s van zulke zwangerschapsessies ook wel heel mooi terwijl ik eigenlijk nooit zwart-wit foto’s doe. Daarom word dit bij de studio zwangerschap schoot er gratis bij gedaan, want met blote buik foto’s als dit is gewoon ook erg mooi.

Meerdere zwangerschap poses

Tijdelijk zijn de zwangerschapsessies nog in de aanbieding. Dit geld ook voor de fotoshoots op locatie en in de studio die zwangerschapsjurken aan wil. De prijzen kun je eventueel hier vinden

Waar zou bij jou de voorkeur naar uit gaan kleur of zwart/wit? En zou jij voor locatie gaan in een mooie zwangerschapsjurk of toch liever een beetje stoerder?