3 Super big sale verjaardag aanbieding

super Big sale verjaardag

 Super big sale verjaardag aanbieding!! Ja je leest het goed en nog nooit heb ik dit eerder gedaan, daarom is het wel eens leuk om een keer gek te doen!!!

lees snel verder over de big sale verjaardag aanbieding

15 maart ben ik dus jarig en word ik 45  en leek het me leuk om speciaal tot aan 15 maart een leuke aanbieding te bedenken,  Natuurlijk zou een leuke aanbieding van 45 euro al best wel veel zijn maar wat als het nog meer zou zijn, gewoon iets wat je echt niet kan laten schieten? 

Droom jij ervan om te starten als newborn fotograaf en is het er gewoon nog niet van gekomen omdat je misschien de financiële middelen er ook niet voor hebt of een andere reden. Misschien ben je al wel gestart maar loop je toch tegen veel dingen nog aan wat niet helemaal wil zoals jij het in gedachten hebt?

Of je komt per toeval op deze verjaardag blog en denkt ja dit wil ik!!

 

3 super big sale verjaardag aanbiedingen

super big sale verjaardag janneke van den berg fotografie

Je bent toch niet GEK DUS WEL

De eerste super big sale aanbieding!!

  • De groeps workshop newborn fotografie geen 295 maar met 25% korting kom je op € 221,25! Eigenlijk een gek bedrag dus maken we er geen 221,25 maar gewoon € 200!! 
  • Groeps workshops worden met een klein groepje gegeven maximaal 2 personen en vol is vol!

De tweede big sale aanbieding!!

  • Individuele opleiding newborn fotografie, opleiding van 5 maanden met heel veel begeleiding en een newbornshoot bij jou thuis. Nu geen € 1750,- maar met een korting van 25% kom je op € 1312,50. Ook niet een bijzonder bedrag daar maken we gewoon €1300,- van!!
  •  Dit is echt een absurt bedrag daarom zijn er ook maar 2 plekjes beschikbaar en ben je met nog een fotograaf en wil je dit samen volgen wordt de prijs 1100 pp!!

De derde big sale verjaardag aanbieding!

  • Newborn workshop  fotografie individueel geen 395 maar met een korting van 25% kom je op 296,25  dan gaan we van deze workshop ook maar een mooi bedrag maken en word het € 275,- workshop van één dag  waarbij je niet met andere cursisten bent.

Top aanbiedingen

Twijfel je nog? zou ik niet doen!! Ik weet dat ik op dit vlak van fotografie jou echt kan helpen., en deze aanbiedingen komen voorlopig niet meer terug. De aanbiedingen zijn dan ook geldig tot 15 maart daarna vervallen de waanzinnige kortingen.

Ja ik wil de super big sale aanbieding!! 

 

 Aanmelden kan alleen via onderstaand inschrijfformulier, dan heb je de korting te pakken!!Natuurlijk worden bij de individuele workshops datum in overleg afgesproken. Die vinden plaats op woensdag, donderdag of vrijdag!!

Zie ik jou?