Coaching bij jou newborn shoot

coaching newborn shoot

Coaching newborn shoot!  Een coach die jou helpt tijdens jou newborn reportage. Speciaal voor newborn fotografen die toch nog  niet helemaal tevreden zijn over hun newbornshoot, en toch nog even hierbij extra begeleiding bij wil hebben.

Voor wie is de coaching newborn shoot bedoelt?

Je herkend het vast wel, je hebt een newbornshoot georganiseerd en de pose die je in gedachten had is toch niet het gewenste resultaat.  Je probeert het al een tijdje maar toch heb je de newborn niet helemaal goed t.o.v  het licht pososeerd. Het bewerken ook zo iets, je bent veel tijd kwijt waardoor het gezin hier onder lijd. Het duurt heel lang voor de newborn gaat slapen wat kan ik hier aan gaan doen.

En dit zijn nog maar slechts een paar voorbeelden waar men tijdens de newborn shoot tegen aan kan lopen. 

Hoe is je huidige situatie van jou newbornshoots en herken jij je hierin? Ik ja jou begeleiden als coach tijdens jou newborn shoot en garanderen dat je na deze dag je newbornshoots anders gaat doen. Dus nog mooiere pasgeboren foto’s maken. Meld je nu nog aan voor de coaching bij jou newborn shoot

Hoe gaat de coaching van de newborn shoot in zijn werk

Wanneer je je aanmeld hebben we eerst telefonisch contact over hoe je newbornshoots gaan. Ook bekijk ik vooral eerst de newborn foto’s op je pagina. Zo weet ik hoe je foto’s zijn, hoe je werkt en waar we aan kunnen gaan werken, en waar je tegenaan loopt. 

Ik kom bij jou newbornshoot

Wanneer we een dag hebben afgesproken kom ik naar jou toe. Jij organiseert de fotoshoot en ik ga met jou mee naar de studio of bij de mensen thuis. Vooraf bespreken we wat je allemaal in gedachten had en help ik je mee tijdens de opzetten van jou fotoshoot. 

Zodra de klant er is werk jij  net als anders hoe jij de fotoshoot doet en ik kijk mee en ondersteun je dus waar t nodig is. Een klein voorbeeldje, als het hoofdje niet helemaal goed ligt help ik jou mee zodat je ziet en weet hoe het wel moet.

In het verleden had ik ook een coach die bij mij langs kwam in de studio en dit heeft mijn foto’s zo enorm laten groeien!!  Dit heb ik echt als ontzettend leerzaam ervaren. Daarom wil ik hiermee ook andere newborn fotografen hiermee helpen want ik weet wat de waarde van hier is, en hoe je daardoor kunt groeien. 

Ook word je veel zelfverzekerd van je foto’s en lever je nog mooiere beelden af bij je klanten. Wie wil dit nou niet?

Ben je er alleen tijdens de shoot?

Nee. Na het coachen van jou newbornshoot gaan we de foto’s bekijken, en bespreken. Ook kan je dan alles aan me vragen wat je nog wilt weten en waar je ook tegenaan loopt. Laat mij jou helpen. Ook komt er daarna nog 1 zoomcall over hoe het gaat. De zoomcall is wanneer er daarna minimaal 2 newborn shoots hebben plaats gevonden. Zo kunnen we gerichter te werk gaan.

Dit coaching traject is ook een onderdeel van de individuele opleiding newborn fotografie.

 

Ben jij er klaar voor?

wat krijg je voor deze investering:

  • 5 uur lang coaching
  • zoomcall na de tijd
  •  Incl reiskosten met een max van 200 km in totaal( boven de 200 komt er 0,28 cent per kilometer extra bij)
  • Vertrouwen om je fotoshoots nog mooier te maken.
  • € 425,-

Vragen of reserveren