Cakesmash Urk Flevoland

cakesmash urk
cakesmash urk flevoland
Cakesmash Urk flevoland
cakesmash urk 3

Cakesmash Urk Flevoland , deze keer mocht ik dit weer verzorgen voor Rianne. Rianne is al meerdere keren voor newborn zwangerschap en de cakesmash fotoshoot langs geweest. Altijd heel leuk als klanten weer terug komen omdat ze vertrouwen in je hebben.

Rianne had de cakesmash taart laten maken bij bakkerij Maxima Deze taarten zijn erg lekker en ook goed om mee te smashen. Maar eerst maken we even een sitterfoto dit word altijd vooraf gedaan zodat je ook even een mooie foto hebt zonder taart en versiering. Daarna gaan we dus verder met de taart. Hoewel ze niet zo lang gesmasht heeft vond Lilly het badje helemaal geweldig. 

Het nieuwe teilbadje voor de cakesmash

Deze keer kon ik gebruik maken van het nieuwe witte teilbadje die ik per ongeluk bij Zus en Zo ( winkel in Urk) onder het lopen tegenkwam. Zij hebben wel vaker van die leuke ouderwetse spullen die ideaal zijn voor de sitter en newborn fotoshoot. De moeite waard om er even naar binnen te gaan want ze verkopen echt van alles!!

Na het teilbadje werd ze weer lekker aangekleed en moxht ze weer mee naar huis. Rianne heeft gekozen voor het luxere album in plaats van het harmonica album. Deze albums had ze ook bij de andere shoots en zijn intzettend waardevol waar je vol liefde iedere keer weer naar kijkt. Rianne bedankt weer voor het vertrouwen. Wil je ook graag een fotoshoot reserveren of heb je een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op..en wil je meer foto’s zien van verschillende cakesmash foto’s die vind je hier

Het luxe fotoalbum

Een lux album is gewoon heel mooi om te zien en een ware herinnering voor later. Zo kun je zelf de kleur en omslag uitkiezen en er kan een foto om de omslag.

DSC 5643