newborn fotoalbum

newborn fotoalbum Baby in mandje, slapend

Newborn fotoalbum, digitalen of een combi van beide. Deze keer een nieuwe blog waar ik het ga hebben hoe waardevol een newborn fotoboek is. Iets waar men niet zo bij stil staat. 

Digitale fotobestanden

Een groot gedeelte van de mensen vinden digitale fotobestanden het belangrijkst tijdens hun fotoshoot. Waarom? Een groot aantal van de mensen vind het leuk om de foto’s te delen, zijn trots op hun pas gemaakte foto’s ( wat natuurlijk ook helemaal goed is). Je laat het misschien even aan familie zien dat je een newborn fotoshoot hebt gehad en dan….

Dan na verloop van tijd kijk je er misschien weer, scroll je er weer eens doorheen en ze blijven op de mobiele telefoon staan. Dit hoeft trouwens niet eens om een fotoshoot die je misschien hebt gehad  maar zo gaat het in het algemeen ook met de foto’s wat jezelf maakt met de mobiele telefoon. Zonde toch als het anders kan…

newborn fotoalbum janneke van den berg fotografie

Back up van je digitale foto's

Een back up van je foto’s maken is heel belangrijk en zo heb Je toch iets om op terug gevallen, al hebben die niet het eeuwige leven. Stel je voor je hebt prachtige newborn foto’s laten maken, of zelf foto’s gemaakt die allemaal op je telefoon staan, en je verliest de telefoon of de telefoon crasht?

Vaak staan wij hier niet bij stil maar helaas gebeurt dit wel, en dan… ben je alles kwijt..

Of als je misschien ooit kleinkinderen mag krijgen, en je wilt aan hun foto’s laten zien van hun vader en moeder. Lijkt me niet handig wanneer je tig jaren later verder bent om een harde schijf t pakken en zo de foto’s op bezoeken en te laten zien.

Maar wat als het wel ander kan?

newborn fotoalbum

toen mijn schoonmoeder overleed had mijn schoonvader in die week en weken erna allemaal foto’s en fotoalbums  van vroeger en iedereen keer erin! Men vond  het geweldig want je haalt herinneringen op en kijkt op iets moois terug!! Dat heeft mij tijdens die dage echt tot denken gezet! Vroeger deed ik ook heel veel albums fotografeerde ik alles en plakte ook alles in, en nu….Tja helaas moet ik bekennen dat ik er ook  één geworden ben van de digitale generatie.

Ieder jaar probeer ik wel een vakantie album te maken en dat lukt meestal  ook wel dus dat heb ik dan wel. Maar van vele alle andere belangrijke dingen in het leven? Die staan ook bij mij  op de telefoon helaas.

Newborn fotoboek ja dit wil ik!

newborn fotoalbum
Newborn fotoalbum een mooie herinnering om op terug te kijken

Wat als ik jou nou vertel dat er  een stukje werk uit handen genomen kan worden? Een fotoshoot is iets lux en dan wil je toch niet alleen digitale foto’s? Wat als de mogelijkheid er is om er een mooi newborn fotoalbum bij te bestellen. Het werk word je uit handen genomen hoe mooi is dat! Vaak ontbreekt de tijd om het zelf te maken en kom je er gewoonweg niet aan toe. Geloof me hier zul je echt geen spijt van krijgen. 

Newborn album

Hier zie je een voobeeld van een luxe album. Een prachtig mooi album met een omslag van een soort suede en een foto omslag. Hoe mooi is dat? Wat je steeds kan pakken en kan doorbladeren. Of liever toch eerst op een harde schijf zoeken om de foto’s?

Daarom deze keer een heel andere blog als je gewend bent. Mocht je ooit een fotoshoot bij mij gedaan hebben en wil je er toch graag een mooi fotoalbum van de foto’s. Neem dan vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden.