Portret minishoots

Portet minishoots

Portret minishoots, wil jij een mooie foto van je kids dan is dit nu je kans!! A.s woensdag 24 april organiseer ik de portret minishoots in mijn fotostudio.

Wat houdt de portret minishoots in?

Dit zijn minishoots die maximaal 15 minuten per persoon duren, ideaal voor kinderen dus omdat dit niet te lang duurt. Ze worden op een zwarte achtergrond op de foto genomen.Deze portret minishoots is een moment om mooie portret foto’s van je kinderen te krijgen.

Kleding: het mooiste is om ook donkere of zwarte effen kleding aan te trekken en geen prints erop. Omdat de foto in zwart/wit wordt afgedrukt, liever in kleur? dit kan ook maar geef het dan even aan.

Wat is er bij de portret minishoots bij inbegrepen?

Bij de portret minishoots is een fotoafdruk in zwart/wit van 13/18 inbegrepen. en de kosten zijn € 35,- bij 1 kind en kom je met meerdere kinderen word de prijs vanaf kind 2 €25,-. Bijvoorbeeld je komt met 3 kinderen dan word de prijs € 85,- incl 3 fotoafdrukken.

Er worden verschillende foto’s gemaakt en uiteraard kies je zelf de foto’s die jij afdrukt wilt hebben.Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

 

Helaas is deze actie nu afgelopen maar je kan op de maillijst zodat je als eerste op de hoogte bent als deze weer word georganiseerd

Beige Minimalist 3D Wall Frame Mockup Instagram Post 1