Versiering cakesmash is dit nodig?

Versiering cakesmash

Versiering cakesmash fotoshoot is dit nou echt nodig? Ja versiering is nodig het kan ook zonder maar  niet teveel  en waarom dat ga ik  ik je precies vertellen…

Versiering cakesmash fotoshoot

Het is een veel terug kerende vraag wat voor versiering kan ik meenemen tijdens de cakesmash fotoshoot? Natuurlijk hoort bij een verjaardagfeesje veel slingers en balonnen hoe meer des te beter immers maar toch voor de fotoshoot niet! Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom niet en dit ga ik verder toelichten tijdens deze blog want het antwoord is eigenlijk heel simpel..

Bij teveel versiering voor de cakesmash fotoshoot  komt de focus niet meer op het kind te liggen maar op de versiering want dat is waar het oog je naar toe trekt.  Dit is toch wat je niet wil? Natuurlijk wil je gave foto’s maar ook dit kan zonder al te veel poespas er omheen.

Zoals je ziet bij deze foto’s is het vrij rustig gehouden, een linnen vlaggenlijn en houten letters ONE en that’s it. Gewoon een mooie rustige foto. 

versiering cakesmash fotoshoot

Kleding cakesmash fotoshoot

Kleding voor de cakesmash shoot word meestal gematcht met de kleuren van de taart. Deze taart heeft de moeder gekocht bij de Albert Hein en deze taart was super lekker en leuk versiert en wat ook belangrijk is hij smashte goed en dat voor € 12,50. Echt een aanrader!

Voor de kleding voor de cakesmash is het leuk een tule rokje of jurkje te dragen. Deze moeder had zelf haar outfit voor de cakesmash gekocht maar in de studio zijn wel jurkjes en rokjes aanwezig. Ik moet er wel bijzeggen ik heb geen ruime keus in kleertjes voor een cakesmash. Voor jongetjes heb ik helemaal geen cakesmash kleding, maar een spijkerbroekje of tuinbroekje is al ontzettend gaaf! 

De kleding en de taart word op de achtergrond afgestemd. Zo paste bij deze setting geen roze achtergrond en is er bewust voor de beige achtergrond gekozen.

Versiering cakesmash fotoshoot is ook aanwezig, zo zijn er slingers, bloemenslingers, maar je mag ook altijd je eigen versiering meenemen voor de shoot.

De cakesmash fotoshoot flevoland

versiering cakesmash fotoshoot
Tot slot

Wanneer ze lekker los zijn gegaan tijdens de fotoshoot, kun je er nog voor kiezen om in het teilbadje te gaan. Het teilbadje wat tijdens de cakesmash word gebruikt is een echt badje of teiltje met water. Dit vinden ze ook altijd heel leuk, kunnen ze lekker spetteren en er komen hele leuke foto’s uitvoort. 

Er zijn twee grote voordelen tijdens het teilbadje, je krijgt gave foto’s en ze gaan weer lekker schoon mee naar huis! Handdoeken hoef je niet mee te nemen deze zijn in de fotostudio aanwezig! Lijkt het jou nou ook leuk met jou bijna één jarige baby een smashcake shoot te boeken? je bent meer dan van harte welkom!!

versiering cakesmash fotoshoot lelystad