Zwangerschapshoot Lelystad

Zwangerschapshoot lelystad

Zwangerschapshoot Lelystad, Lisa had een cadeaubon gekregen om haar zwangerschap door mij te laten fotograferen. Altijd heel leuk om een zwangerschap shoot cadeaubon te krijgen. ze kwamen gezellig naar Urk toe en hadden ervoor gekozen om de zwangerschapsfoto’s in de studio te laten maken.

Vooraf hadden we besproken wat ze ongeveer wilden en ze wilden toch wel ietsje bloot, en dit is met zwangerschap altijd heel mooi om de buik zichtbaar te tonen

Aan het gezin was ze best wel wat zenuwachtig wat ik volkomen begrijp, want je krijgt in één keer alle aandacht op je, en dit is niet voor iedereen makkelijk om mee om te gaan . Maar na haar op haar gemak gesteld te hebben en paar keer poseren had ze hier geen last meer van.

Kleur en zwart wit

Persoonlijk vind ik zulke zwangerschaps foto’s als zowel in kleur als in zwart wit erg mooi!

Bij dit soort zwangerschap fotoshoots krijg je ze daarom ook in zwart wit er bij.

zwangerschapshoot lelystad flevoland

Zwangerschapsjurken

zwangerschapshoot lelystad flevoland

Ook is er de mogelijkheid om met de zwangerschapsjurken op de foto te gaan. Er is een ruime keuze hierin en helaas staan ze door een fout niet meer op de website maar er is keus uit meer dan veertig jurken.

Ook Lisa wilde een jurk aan en hij staat haar ook ontzettend mooi!

zwangerschapshoot flevoland

Lijkt een zwangerschap fotoshoot jou nou ook heel mooi? je kan kiezen uit studio of op locatie. Verdere info hierover kun je vinden op prijzen zwangerschaps fotoshoot