Van beginner naar een professionele newborn fotograaf

professionele newborn fotograaf janneke van de berg fotografie newbornshoot lelystad newborn lelystad

Van beginner naar professionele newborn fotograaf, is dit mogelijk? Ja dit is zeker mogelijk!! Ook voor jou is die mogelijkheid er.

Hoe word ik een professionele newborn fotograaf

Je herkend het vast wel, ziet mooie pasgeboren baby’s op een foto voorbij komen en je denkt hoe dan? Je bent misschien zelf al een tijdje bezig en toch heb je nog veel knelpunten waar je tijdens de newbornshoot tegenaan loopt. Hoe kom ik aan newborn variatie foto’s. Hoe kom ik aan klanten?

Ik kan je vertellen ook hier liep ik in het verleden tegenaan. Het begon met het fotograferen van mijn dochter en de newborn foto’s werden niet zoals ik die op internet zag. Vroeg mij dus ook af hoe men dit deed en ik keek ook newborn filmpjes op youtube maar toch werd het in werkelijkheid  allemaal anders.

De newbornshoot met mijn dochter

newborn workshop individueel
DSC 0246
DSC 0215

Deze foto’s zijn van mijn dochter, dus ik vond de foto’s mooi!! Maar als ik er nu naar terug kijk weet ik wat er allemaal fout aan is. Foto 3 moest een tushi pose zijn, verkeerde hoek geschoten en de belichting is vlak, iets wat we niet willen met newborn fotografie want daar draait het ook juist om licht. Foto 1 en 2 zijn ook niet goed. Ik wist gewoon zelf ook niet dat er heel veel komt kijken en waar je op moet letten  bij het fotograferen van pasgeboren baby’s.

Ook ik heb mezelf daarin daarna ontwikkeld!! En wat een verandering hé!! Ook ik dacht ik kan het misschien wel niet en ik word nooit een goede newbornfotograaf zoals anderen dat zijn…Maar het kan dus wel, en jij kan dit ook!!

Individuele opleiding newborn fotografie

Een opleiding van 4 maanden  waar ik jou alles ga laten zien en leren. Verschillende poses, oefenen met pop en ieder keer komen er newborn modellen langs. We gaan met de prijspakketten aan de slag, Seo  en alles wat er bij newborn fotografie komt kijken. Zo dat jij met je eigen fotografie onderneming al deze tips kan toepassen en jou bedrijf verder te laten groeien.

Want met de juiste inzet en motivatie kan jij dit!! Laat mij jou helpen!

professionele newborn fotograaf janneke van den berg fotografie newborn fotoshoot flevoland
En dit is nog niet alles

Tijdens deze opleiding kom ik ook naar jou!! Jij verzorgt de shoot en ik kijk en help jou waar nodig is! Geloof me hier leer je echt ontzettend veel van!! Na dat we de shoot gedaan hebben gaan we ook nog even aan de slag met jou website, hoe je goed gevonden kunt in worden.

Wil je graag het hele overzicht lezen? Zie de knop voor verdere info